top of page

KORRIDOR

Ustilling der vi brukte veggene til Nesoddparken kunst og kulturnæringsenter 

Juni 2017, veggene skal være slik i 3 år.


Utstillerne er: Pere Galera, Randi Elmenhorst, Iben sandemose, Christian Montarou, Hedvig Lien Rytter, Ida Marie Simers, Guri Guri Henriksen og Anna Granqvist.


"Rør"

Veggtegninger

tusj på vegg

_SKY0900_svmmmmmmmmmmmm.jpg
_SKY0904--_-.jpg
_SKY0890-----.jpg
_SKY0894-------.jpg
Korridor: Musings & Thoughts
_SKY0895_-------------.jpg
Korridor: Welcome

NESODDPARKEN PRESENTERER KORRIDOR

Utstillingsåpning med Performance 25.06.2017

Korridor - er et kuratert utstillingsprosjekt med 8 kunstnere og grafikere. Alle deltakerne har sine virksomheter i Nesoddparken Kunst- og Kulturnæringssenter. Arbeidene er presentert i Nesoddparkens mange korridorer og hvert verk er utarbeidet direkte på vegg.

De utvalgte deltakerne har i tillegg til faglig spenn også stor bredde i uttrykk og teknikk. Her presenteres særskilte tegneteknikker, evne til å arbeide med tekstur, koloritt og evne til å arbeide på store flater.
Tematisk kan det sies at arbeidene representerer en slags stedsspesifikk undring over husets historie og over livet generelt. Overganger knyttet til livets mange faser og refleksjon over levd liv.

Prosjektet gjenspeiler også dagens mangfold i en institusjon som totalt rommer 50 leietakere innenfor unike, kreative næringer, og er samtidig en invitasjon rundt til åpne atelier.

Korridor er et parallellt prosjekt til Wildlife skulpturpark. I likhet med Wildlife skulpturpark er også Korridor en temporær utstilling med varighet på tre år. Den enkeltes kunstverk kan - dersom kunstneren vil - videreutvikles i perioden.

Initiativtaker og kurator for Korridor er Randi Kalgraff.

Performance utføres av Pere Galera etter musikk av Mark Francombe.

Utstillerne er: Pere Galera, Randi Elmenhorst, Iben sandemose, Christian Montarou, Hedvig Lien Rytter, Ida Marie Simers, Guri Guri Henriksen og Anna Granqvist.

Prosjektet er støttet av Nesodden Kommune og Nesoddparken a.s.
Initiativtaker og kurator er
Randi Kalgraff. RK curating & exhibition

Korridor: Resume
bottom of page