top of page

CLAMMY ROOM

2005

Animasjon laget for tre skjermer.

Clammy Room

I animate soft elements like intestines, innards, excrements, fish and similar materials. I am trying to retain the transitoriness of materials. Everything happens in a bathroom, mostly around the drains. For this work I am using object animation techniques.

Guri Guri Henriksen: Video som konservering. "Jeg har alltid likt å jobbe med bløte materialer på tross av de ubekvemmeligheter de ofte gir meg. I arbeidet med skulptur og installasjon brukte jeg mye tid på å finne en måte å konservere dem på, f.eks foto og nedfrysning. Innefor rammen av video/animasjon, trenger jeg ikke å tenke på konservering." CLAMMY ROOM er en videoinstallasjon der tre forskjellige filmer går samtidig på tre skjermer. Jeg har animert innvoller, fisk, ekskrementer osv. på et tomt bad. Lydene er bevegelseslyder, det er ikke stemmer eller tale. Teknikken jeg bruker her er objektanimasjon filmet med videokamera. Den vises på tre skjermer. Videoene varer i 7 minutter, men går i loop.

Bilder fra videomønstring med tre kunstnere på USF-verft i Bergen 2005.

Den ble her vist på tre vegger.

IMG_3194.jpg
clammy_room_01.JPG
IMG_3132.jpg
Clammy room: Projects
clammy_room_02.JPG
clammy_room_05.JPG
clammy_room_04.JPG
Clammy room: Projects
079.jpg
078.jpg
smor_dusj_feil_08.jpg
Clammy room: Projects
Untitled-4.jpg
Untitled-3.jpg
Untitled-9.jpg
Clammy room: Projects
Clammy room: Projects

"Clammy room" har blitt vist på en mase filmfestivaler, Ustillingen Boundless som reiste rundt med riksustillingene i hle eNorge, Vestlandsustillingen 2006, men på USF-verfst er det eneste stedet den ble prosjektert på tre vegger, fylte et stort rom. 

Under er noen filmprosgrammer fra festivaler den har blitt vist på.

01.jpg
head2010_en.jpg
Clammy room: Collections
bottom of page